img_5692.jpg

Chocolatoa - "Bean-To-Bar" workshop

Wilt u graag zelf chocolade leren maken? Tijdens de workshop ‘Bean-To-Bar’ steekt u de handen uit de mouwen en gaat u aan de slag met heerlijke cacaobonen.

Op twee uur tijd leert u hoe u de bonen omtovert tot een heerlijke reep chocolade. Bovendien krijgt u de kans om vier Bean-To-Bar chocolades te proeven van Chocolatoa.

Smulpapen zullen smelten voor deze teambuilding.

 

 

Algemene informatie

Min. aantal personen: 8

Max. aantal personen: 30

Gesproken talen: Nederlands en Frans 

Basistoegankelijk voor rolstoelen.

Wanneer

Sluitingsperiode: van 8 juni tem 30 juni

Tijdsduur: Minder dan 1 uur of tussen 1u en 2u of langer dan 2 uur.

Mogelijk tijdens de voormiddag, namiddag en avond.

Contact

T +32 494 61 06 11

mario@chocolatoa.com

www.chocolatoa.com

Locatie

Nonnenstraat 11, 2800 Mechelen
0.4km van de Grote Markt