visitmechelen_ig-59-_1.jpg

Festival K

Deze pagina is niet beschikbaar in het Engels. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Tijdens FESTIVAL K verzamelen lokale en internationale creatievelingen en wetenschappers zich onder de hoge gewelven van de acht historische kerken van de Mechelse binnenstad. Het festivalprogramma staat bol van muziek, performance en theater, voordrachten en wandelingen, tentoonstellingen en kunstprojecten.

Sommige voorstellingen zijn gratis. Voor de betalende voorstellingen zijn er tickets te koop per voorstelling. De ticketverkoop start op 10 augustus 2020. Voor sommige voorstellingen nog wat later.

De laatste tien jaar zijn vijf van de acht historische kerken in de binnenstad gerestaureerd. Met Festival K zet Stad Mechelen, samen met vele partners, deze acht parels in de kijker. Kom ze bewonderen!

De maatregelen rond COVID-19 kunnen een impact hebben op FESTIVAL K. Stad Mechelen respecteert de maatregelen van de federale overheid en gaat er momenteel van uit dat er heel wat activiteiten kunnen doorgaan. Er zal rekening gehouden worden met de verschillende maatregelen, waaronder het maximum aantal bezoekers. 

Wanneer?

13 september - 22 december 2020

Prijs

Sommige voorstellingen zijn gratis (al dan niet met ticketverkoop). Voor de betalende voorstellingen zijn er tickets te koop per voorstelling. Alle voorstellingen op een rij: www.uitinmechelen.be/festival-k

Waar?

de Sint-Pieter- en Paulkerk, de Onze-Lieve-Vrouw-van-Hanswijkkerk, de Sint-Janskerk, de Sint-Katelijnekerk, de Begijnhofkerk, de Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk, de Onze-Lieve-Vrouw-van-Leliëndaalkerk en de Sint-Romboutskathedraal.