Prikkelpakket2_CopyrightTourismMechelenStijnSwinnen.jpg

Horen, zien & Mechelen

/files/uploads/imagecache/Origineel/images/Menu/Doen/Wandelen%20en%20Fietsen/covernl.png

 

'Horen, zien en Mechelen' is een uitgave van Toerisme Mechelen.

 

Deze belevingsgids voert je mee op een zintuiglijke ontdekkingstocht doorheen de stad. Een gids die al je zintuigen prikkelt en stimuleert: het is een nieuw en uniek gegeven in Vlaanderen!

Je bent volledig vrij om de stad op eigen houtje en tempo te ruiken, te voelen, te ontdekken.

Doe je het vanuit de plattegrond in het midden van het boekje, of vanaf de hoofdstukken die het meeste interesse opwekken? Lezend vanop een gezellig terrasje, of verdwalend in de verschillende sferen van Mechelen?

Het is allemaal mogelijk!

Je wordt ondergedompeld in een echt 'Mechelen-gevoel'. Laat je meevoeren op de klanken van de beiaard, langs de frisse natuur in het Vrijbroekpark of met de geur van vers gebrouwen bier. Geef je ogen de kost met een panoramische zicht vanaf de skyline, of laat je in vervoering brengen in de historische kerken, Kazerne Dossin of de musea.

 

/files/uploads/imagecache/Origineel/images/Menu/Doen/Wandelen%20en%20Fietsen/coverprikkelnl.png

 

Wil je een extra beleving toevoegen aan je bezoek? Dat kan! Bij de belevingsgids 'Horen, zien en Mechelen' hoort een verrassend Prikkelpakket: een bonnenboekje waarmee je bij zes typisch Mechelse zaken je smaakpapillen kan laten verwennen met proevertjes.

Zo kan je bier proeven bij brouwerij Het Anker of ambachtelijke pralines degusteren. De gids trakteert je bovendien ook op een puntzakje frietjes met mayonaise aan een typisch Belgische frietkot! Of wat dacht je van een hartige spies appeltaart met Gouden Carolusbier?

 

Maak er een uniek souvenir van! In de publicaties werd ruimte gelaten om je ervaringen neer te pennen: wat hoor, proef, voel, ruik of zie je tijdens je bezoek? Zeker doen: zo wordt deze gids een uniek souvenir.

Kortom: kom 'Horen, zien en Mechelen'! 

 

Prijs

Horen, zien & Mechelen € 4.90
Prikkelpakket € 5
Horen, zien & Mechelen + 1 Prikkelpakket € 8.90
Horen, zien & Mechelen + 2 Prikkelpakketten € 12.90

Download hier de Belevingsgids

Virtueel Mechelen


mechelen 360