Inschrijving

Elk jaar bezoeken meer en meer toeristen uit binnen- en buitenland onze regio. Het aantal bezoekers aan Mechelen groeide tussen 2012 en 2018 met 40%. In 2019 zette deze trend zich voort. De interesse om ook de omgeving van Mechelen te ontdekken, groeit.

Visit Mechelen wil daarom de krachten en sterktes van elk dorp verder leren kennen. Samen met dorpsbewoners gaan we op zoek naar verhalen en plaatsen die het dorp maken. De kennis die wordt vergaard, zal worden gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe toeristische producten. Deze producten zullen samen met de bewoners worden gemaakt.

Wat maakt jouw dorp tot het dorp dat het is? Wat zijn volgens jou de troeven van het dorp waar je in woont? Waar ben jij het fierst op? Kortom: waarom zou een bezoeker jouw dorp moeten bezoeken?

Om een antwoord te vinden op deze vragen, nodigt Visit Mechelen je uit om je verhalen en ideeën te delen. We organiseren vanaf eind november digitale gesprekken, waarin we samen met jullie op zoek gaan naar antwoorden. Deze sessies vinden ’s avonds plaats, van 19u30-22u. Exacte data per dorp vinden jullie hieronder: 

 

Muizen

maandag

30/nov

19u30-22u

Hombeek

dinsdag

1/dec

19u30-22u

Leest

donderdag

3/12

19u30-22u

Walem

maandag

7/dec

19u30-22u

Battel

dinsdag

8/dec

19u30-22u

Heffen

woensdag

9/dec

19u30-22u

 

Deze digitale sessies worden begeleid door onze partner Levuur, via het video-call programma Zoom. Voor en tijdens de sessies zorgen we voor een ‘digitale buddy’, die je mee op weg helpt bij eventuele vragen of problemen met dit programma. 

Wil je meewerken aan dit unieke traject? Schrijf je dan in via dit formulier.

 

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar: