aikonproducties_toerismemechelen-143_lores.jpg

Openingsweekend Museum Hof van Busleyden

Museum Hof van Busleyden opent terug zijn deuren op 17 juni 2018 en we nodigen iedereen uit om dit met ons te vieren!

Op 22, 23 en 24 juni zijn jullie welkom voor een feestelijk weekend waarin in we het nieuwe museum verwelkomen en de tijdelijke expo Roep om Rechtvaardigheid uitzwaaien.

Programma 

22 juni - Museumnacht

Het is zover…de allereerste Museumnacht Mechelen komt eraan! Beleef een vleugje nostalgie in het Speelgoedmuseum, voel de indrukwekkende verhalen van Kazerne Dossin en laat je onderdompelen in onze Bourgondische erfenis in het gloednieuwe Museum Hof van Busleyden.

Eén ticket geeft je toegang op 22 juni toegang tot de drie musea. De route tussen de musea doe je te voet of met de fiets. Kazerne Dossin en Speelgoedmuseum kan je bezoeken tot 22 uur. Museum Hof van Busleyden blijft open tot 24 uur.

Prijzen

0 – 3 jaar  | gratis

Ouder dan 12 | 10 euro (voorverkoop) of 12 euro (aan de kassa) 4 – 12 jaar | 5 euro

Tickets koop je bij UiT Mechelen (Hallestraat 2-4, Mechelen) of hier online.

Meer info op de website van Museumnacht Mechelen

22 , 23, 24 juni - BUS-KRUID foodfestival

Tijdens het openingsweekend van Museum Hof Van Busleyden verenigt Bus-Kruid de beste streetfood met als bijzonder decor de prachtige binnentuin van het museum.
 
Vanuit een unieke filosofie brengt Bus-Kruid Mechelen van 22 tot 24 juni een ode aan kruiden en de moestuin. Geïnspireerd door de pure smaken van verschillende kruiden verrast elk gerecht zijn bezoekers met een eigen kruidencombinatie. Ook liefhebbers van een glaasje komen niets te kort. Onze bar heeft een uitgebreide kaart waar er aan bierpairing is gedacht. Je kan er wijn degusteren of gewoon genieten van een perfecte cocktail!
 
De toegang tot dit festival is gratis.
Meer info over het openingsweekend vind je hier
 
 

Virtueel Mechelen


mechelen 360