Buitengewoon kamperen

Deze buitengewone zomer vraagt om een buitengewone vakantie. Rondtrekken door prachtige landschappen, ravotten langs een meer of vogels spotten op de heide. Of gewoon niksdoen op een romantisch plekje in het bos? Zoek het deze zomer niet te ver en ontdek verrassende stukjes vakantiegevoel in het binnenland.

Van 1 juli tot en met 30 september kan je op verschillende plaatsen in Vlaanderen enkele nachten kamperen in een tipitent midden in de natuur. Een uitzonderlijke vakantie die Natuur en Bos en Natuurinvest mogelijk maken om in tijden van Covid-19 toch een onvergetelijke ervaring te beleven met je gezin of vrienden.

Zo kan je ook de onder de sterrenhemel slapen in Willebroek, net achter de ring van Mechelen. Wie van water houdt is hier aan het goede adres. Je zit hier tussen de Rupel en De Bocht, hét ideale leefgebied voor bevers. Maak een mooie wandeling langs het meer of boek eens een surfles of zeilinitiatie. Een perfecte uitvalsbasis ook om de stad te verkennen!

Er bevinden zich steeds 8 tot 15 tipitenten, op een grote afstand van elkaar. Zo kan je in alle veiligheid genieten van de rust en de natuur.  

Foto's: © Bart Lasuy

Openingsuren

Van 1 juli tot 30 september 2020

"Na een Buitengewone Zomer in 2020 nemen we dit jaar, 2021, even pauze. We hopen er in 2022 opnieuw te zijn met Buitengewoon Kamperen."

Heb je nog vragen, mail naar buitengewoon.kamperen@vlaanderen.be.

Meer informatie

Aarzel niet en boek je buitengewoon verblijf in de natuur via www.buitengewoonkamperen.be.

Comfort

Toegankelijkheid

Voor meer informatie omtrent toegankelijkheid, neem contact op met de aanbieder.

E buitengewoon.kamperen@vlaanderen.be 
W http://www.buitengewoonkamperen.be/

Locatie

Sport Vlaanderen Hazewinkel
Grote Bergen 54, 2830 Heindonk

Klik op de blauwe plaatsaanduiding voor meer informatie.