TechnopolisScherm_CopyrightTourismMechelen.jpg

Technopolis

In Technopolis kan je zelf een vliegtuig aan de grond zetten, een dutje doen op een spijkerbed of fietsen op een kabel op vijf meter hoogte. Het is een doe-centrum (geen museum!) waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 alles over wetenschap en technologie ontdekken.

Je steekt er de handen uit de mouwen tijdens allerlei workshops in het Lab en Atelier, geeft je ogen de kost tijdens te gekke demo's  en shows  en je gaat er aan de slag met talloze interactieve opstellingen

Tip: Verken op voorhand het dagprogramma  en ontdek wat je waar en wanneer kan doen!

Geniet nu ook van een tijdelijke Sportmove-actie! Krijg jij onze sportmove onder de knie? Laat ‘m aan ons zien bij je bezoek en scoor 20% korting aan de kassa. Lees hier  alle voorwaarden.

Met deze korting kan je onder andere de tentoonstelling Sport 2.0 ontdekken. Sporten is gezond, maar Sport 2.0 is VET! Kom virtueel parapente vliegen en klim jezelf naar de top in augmented reality. Haal verbluffende stunts uit zonder er maar één schrammetje aan over te houden.

Wil je voor het grote stuntwerk je spieren nog wat opwarmen? Trap dan eerst een penalty, speel een spectaculair wedstrijdje airhockey of draai een supersnelle pirouette. Klaar voor een SPORTaculaire zomer?

Prijs 

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 17,00
  • Kinderen (4 t.e.m.11 jaar): € 13,50
  • Senioren (55+): € 15,50 (ontdek alle voordelen voor senioren hier)
  • Andersvaliden volwassenen: € 15,50
  • Andersvaliden kind (4 t.e.m 11 jaar): € 13,00
  • Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis

Boek je online? Dan krijg je €1 korting!

Contact

T +32 15 34 20 00
info@technopolis.be
www http://www.technopolis.be

Locatie

Technopolis, Technologielaan 2800 Mechelen

mechelen 360